DR Snickeri & Bygg

Fönsterbyte Ludvika

Fönsterbyte Ludvika

Behöver du hjälp med ditt fönsterbyte i Ludvika? Få nya energieffektiva fönster och förbättra ditt hem med våra professionella fönsterbytestjänster. Vårt erfarna team erbjuder ett brett utbud av fönster med olika material och stilar för att passa dina önskemål och krav. Vi utför också professionell installation för att säkerställa att dina fönster presterar på topp. Kontakta oss idag för att boka ditt fönsterbyte och få det bästa för ditt hem.

Kontakta oss för mer information.

Vilka vi är

Vi är en snickarfirma med stora resurser i Bergdalen och arbetar runtom länet för alla. Vi åtar oss stora som små arbeten och ser till att utföra arbetet med ytterst noggrannhet och kvalite.

Kontakta oss för mer informtion.

Vad vi gör

Vi är aktiva inom byggsektorn och erbjuder tjänster inom bygg- och snickeri, platsbyggt, trädgård, utemiljöfart och fastighetsvård, fönster – dörrar försäljning och erbjuder montering. Vi strävar alltid efter ett gott resultat.

Tveka inte att kontakta oss.

VÅRA TJÄNSTER

Fönsterförsäljning och montage

Vi erbjuder högkvalitativa fönster med modern design och energi-effektivitet, samt en smidig montage av vårt erfarna team. Kontakta oss idag för att uppgradera ditt hem med premium fönster och bästa service!

Takbyte

Våra takleverantörer erbjuder ett brett utbud av takmaterial, inklusive tegel, plåt, trä och mer, så att du kan välja det som passar bäst för ditt hem. Våra takarbetare har utbildning och kompetens att arbeta med alla typer av tak, så du kan vara säker på att du får den bästa kvaliteten på arbetet.

Totalrenovering och nybyggnation

Med vår erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa dig att maximera utrymmet och anpassa din bostad efter dina unika behov. Vi arbetar med ledande materialleverantörer för att säkerställa att din renovering eller byggnation blir både elegant och hållbar.

Snickeri tjänster

Vårt breda utbud av tjänster inkluderar allt från skräddarsydda möbler och inredningsdetaljer till trädgårdsmöbler och trätrappor. Oavsett vad du söker, kan du vara säker på att vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att leverera en produkt som du kommer att älska.

KROKFORSVÄGEN 7, 714 72 Ställdalen
076-073 00 40
Fönsterbyte Ludvika